Nettbutikk og handel gjennom nett har tatt helt av de siste årene. Folk velger mer og mer å handle på nett istedenfor å kjøpe fysisk på butikk. Hva er ikke bedre enn å få alt levert på døra? Slipper du å stresse rundt å lete etter produkter, som du kanskje ikke vil finne på en vanlig butikk? Du trenger kun en PC og en kort, så har du gjort en handel over nett. Det tar deg 5 minutter… 

Foto: Boblespa.no

Etter å ha studert på flere nettbutikker på nett, har vi vurder våre 5 beste. Vi har vurdert etter flere punkter: Brukervennlighet, effektivitet og design.

1. Blivakker.no

Norges største nettbutikk for sminke på nett… Med over 14 000 produkter. Det er soleklart at Blivakker.no tar ledelsen denne gangen. Med en kjempe flott nettbutikk, rask innlogging og enkelt betalingsløsning, så trenger du ikke er enn det for å stå helt øverst. Blivakker.no selger for over 500 millioner i året og eies av Brandsdal Group

Besøk hjemmesiden her: Blivakker.no

2. Megaflis.no

Megaflis.no har en kjempe flott nettbutikk. Med et elegant og tiltrekkende utseende er dette en soleklart en av våre topp 5. Det er kjempe enkelt å finne produkter ved hjelp av hovedmenyen og du kan enkelt søke ved få tastetrykk. Megaflis har også en enkel sortering / filter, for å få vekk produktene som ikke er relevante. Vi ser også at nettbutikk har integrert klarna. Dette er et stort pluss for kunder som ønsker faktura løsning.

Besøk hjemmesiden her: Megaflis.no

3. Boblespa.no

Boblespa.no er et av Norges største forhandlere av Lay-Z-Spa oppblåsbart boblebad. Boblespa har en kjempe fin nettbutikk publisert i nettbaserte løsningen: Woocommerce. Det som skiller seg med Boblespa.no fra andre leverandører, er at de fokuserer på å treffe kundes behov fra første øyeblikk. Kjempe fine produktbilder på toppen av siden, og enkelt å finne fram hovedkategoriene på menyen. 

Besøk hjemmesiden her: Boblespa.no

4. Kikkertspesialisen.no

En fantastisk nettbutikk for deg som leter etter den perfekte kikkerten. Nettbutikken er satt av gjennom mystore.no. Et flott eksemplarisk eksempel på en typisk Norsk side. Med lekre og fascinerende bilder, gode overskrifter og et perfekt vareutvalg. Vi kan med glede kåre kikkertspesialisten som et av våre favoritt nettbutikker. Enkel betalingsløsning og rask kasse-system. 

Besøk hjemmesiden her: Kikkertspesialisten.no

5. Hatstore.no 

Hatstore er den perfekte nettbutikken som er laget for et større sortiment. Enten om du skal ha en rød eller grønn lue, i forskjellig størrelse og former: For et sinnsykt bra sortering / filter integrering! Her kan du velge mellom: Farge, Kategori, Stil og Merke. Et gjennomfør nettbutikk med gode løsninger. Det hjelper å gjøre det enkelt for forbrukeren! Derfor kårer vi Hatstore som en av våre 5 favoritt nettbutikker i 2019. 

Besøk hjemmesiden her: Hatstore.no